A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Training Center

Service & Parts

MHS Truck & Bus, importatorul vehiculelor comerciale MAN în România, a deschis centre moderne de şcolarizareîn Sibiu și Bucureşti. Sediile folosesc cele mai avansate mijloace tehnologice de instruire. Punctul forte al întregului proiect îl reprezintă noul program de instruire, care oferă tinerilor absolvenți tehnicieni o experiență superioară celei acumulate în timpul practicii într-o şcoală profesională.

Centrul modern și funcțional situat în Sibiu, reflectă conform aşteptărilor, succesul renumitei mărci de camioane şi autobuze. ”Cota de piață a camioanelor MAN a depășit în septembrie 26%”, a declarat cu mândrie Michael Schmidt, Preşedintele MHS Truck & Bus, jurnaliștilor prezenți. Însa acum echipa sa are de atins un obiectiv mult mai important.

“Pe măsura succesului pe care îl avem în vânzarea de camioane noi și rulate, scopul nostru pentru anii următori este să avem o echipă performantă de tehnicieni, astfel încât nimeni să nu poată întreține și repara mai bine decât tehnicienii MHS vehiculele pe care noi le comercializăm” - a adăugat Jorge Leuschner, CEO al companiei. “Clientul trebuie să simtă că ne pasă de vehiculul său, la fel cum ne pasă și de afacerea lui.”

Menu

Acest site foloseşte cookie-uri.
Prin continuarea navigării, eşti acord cu modul de utilizare a acestor informații.

OK